Foredrag

Foredraget Slag, ferdig, gå? handler om endring:

«I juni 2009 fikk journalist og forlagsredaktør Ane V. Håbjørg (43) slag.  Det tok koordinasjon, balanse, syn, hørsel og muskler i halve ansiktet.  Samtidig ga det et nytt liv og livsanskuelse til ekteparet Håbjørg Størmer.  Sammen snakker Ane og Carl om hva krisen har lært dem; om rolleendring, retningsskifte, åpenhet og hvordan de har vridd sorgen til en mulighet og lykke i livet.
Ane er forfatter av boka «Da jeg døde» (Pax 2012).  Carl er foredragsholder, gründer og jazzmusiker.

Takk for et gripende, tankevekkende og lærerikt foredrag i Nordreisa! Deler min statusoppdatering fra i går: Dro til kommunesenteret (Storslett) for å høre om hjerneslag. Fikk også høre om både sorg, håpe og viljestyrke i arbeidet med å bokstavelig talt komme seg på beina igjen. Høyst overførbart til andre kriser som livet kan komme med. Ser fram til å lese boka «Da jeg døde. Kampen for et nytt liv» av foredragsholder Ane V. Håbjørg. Hennes ektemann Carl Störmer imponerte også stort, både sammen med sin kone og med sitt foredrag «Jazzkoden – hva kan vi lære av jazzmusikere om samspill i turbulente situasjoner?» Deres foredrag anbefales varmt, både sammen og hver for seg.

Svanhild, helsearbeider fra Troms.

Foredrags lengde: 45-60 minutter.

Stikkord:  Kommunikasjon, samspill, livsendring, sorg, pårørende, motivasjon, krisehåndtering, retningsskifte, åpenhet, livsvisdom.

Legg igjen en kommentar