Skryt

Hei Ane og Carl.
Jeg har nå fått så mange positive tilbakemeldinger fra både fagpersoner  og rammede /pårørende etter foredraget at jeg synes det er hyggelig å videreformidle disse til dere.
Jeg tror at dere har valgt et fornuftig utgangspunkt med å velge og snakke om endringene som blir de nye utfordringene som må takles! Det å se helheten i en familie som blir rammet, vekker såååå mange ulike følelser.
Har lyst til å nevne et ekteparet var tilstede.  Mannen har vært nedtrykt og har syntes veldig synd på seg selv som ikke kan utføre en skikkelig jobb igjen og ikke får igjen førerkortet. De fortalte til meg i går at de hadde lest boka di begge to den påfølgende dagen etter foredraget, og de hadde “grått” i lag! Mannen hadde fått en skikkelig A-ha opplevelse og boka hadde gjort ham godt!  Flere skulle få tak i boka og lese den også.

Sissel – helsearbeider og arrangør

Takk for et gripende, tankevekkende og lærerikt foredrag i Nordreisa! Deler min statusoppdatering fra i går: Dro til kommunesenteret (Storslett) for å høre om hjerneslag. Fikk også høre om både sorg, håpe og viljestyrke i arbeidet med å bokstavelig talt komme seg på beina igjen. Høyst overførbart til andre kriser som livet kan komme med. Ser fram til å lese boka «Da jeg døde. Kampen for et nytt liv» av foredragsholder Ane V. Håbjørg. Hennes ektemann Carl Störmer imponerte også stort, både sammen med sin kone og med sitt foredrag «Jazzkoden – hva kan vi lære av jazzmusikere om samspill i turbulente situasjoner?» Deres foredrag anbefales varmt, både sammen og hver for seg.

Svanhild, helsearbeider i Helse Nord

Legg igjen en kommentar